Runar Skaug Mathiesen og Marit Engeseth ble vinnere av årets Trysil Skimaraton! Årets renn samlet drøyt 500 deltakere i flott vintervær med 6-8 minusgrader, vindstille, lettskyet vær og strålende sol på toppen av løypa! Les alt om årets renn her.

Fristen for forhåndspåmelding er onsdag 14. februar. Vi har rekordmye snø, og det er meldt knallvær på renndagen med sol og noen få minusgrader! Alt ligger til rette for en flott skidag i vinterlige omgivelser på lørdag! Meld deg på og bli med på skifesten i Trysil!

Gjermund Skaaret fra Lørdalen Sportsklubb er trukket ut som vinner av Swix Triac 3.0-stavene blant de 109 som meldte seg på innen nyttår! Gjermund er en av de store veteranene i Trysil Skimaraton og har deltatt hvert eneste år siden debuten i 2005, og ligger før årets renn på en 8. plass på adelskalenderen. Les mer om Gjermund sine Skimaraton-erfaringer og forventinger til årets renn.

Vi kjører i 2018 en vervekonkurranse. Den som verver flest deltakere til Trysil Skimaraton 17. februar 2018 vinner gratis deltakelse i Trysil Skimaraton i 10 år fremover! I tillegg trekker vi ut en vinner til av 10-års gratis deltakelse blant alle de som verver, der en vervet løper teller som ett lodd.

Status vervekonkurransen pr 16. februar kl 9:00: 4 løpere: Eddie Åseth, 3 løpere: Bjørn Erik Skjold, Jeanette Haugen, Reidar Bergheim og Marie Hold, 2 løpere: Anne Samuelsen, Claes Björklund, Harald Fløgstad, Morten Berg og Ståle Hansen. 35 har vervet 1 løper. NB! Konkurransen løper helt frem til rennstart!

Skiservice til Trysil Skimaraton 2018

lørdag, 07 februar 2015 20:41

La Sentrum Sport AS ta jobben med å glide skiene til Trysil Skimaraton 2018!

Neste påmeldingsfrist onsdag 7. februar

søndag, 04 februar 2018 21:33

På torsdag gjør startkontingenten et lite hopp. Meld deg på og bli med på skifesten på Østby i Trysil! Vi har masse snø og glimrende forhold!

Nyhet! Vi innfører halvmaratondistanse!

onsdag, 25 oktober 2017 22:37

Trysil Skimaraton utøker renntilbudet og innfører halvmaratondistanse i vinterens renn.

 

Vi kan nå tilby rimelig overnatting til våre deltakere på rennkontoret, kun 200 meter fra start-/målområdet. Vårt kompakte arrangement blir dermed enda mer kompakt!

privatmeglerenlillestrom

860sponsor
  
trysilcom sentrumsport
ostbyu    spare2
swix capus

trysilkommune anitamoen
kjoelen 

Følg oss på Facebook!

Værvarsel